Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Bakning
För att göra brödet poröst använder man vanligen jäst eller bakpulver. Den kommersiella tillverkningen av matbröd är idag mycket automatiserad och sker ofta på stora företag. Den som har bakning som yrke kan kalla sig bagare.
Bakning är ett av de ämnen våra kunniga talare föreläser om. Boka enkelt via Sveriges Talare.
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30
E-post: nathalie@sverigestalare.se
Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.
Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85
E-post: nathalie@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider
Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping
Organisationsnummer 556728-0283